Module 5 – Beeldmateriaal kiezen

Een magazine is pas een magazine als naast de tekst ook het beeldmateriaal klopt en perfect past bij de content van je pagina’s, jouw bedrijf en jijzelf als kennisondernemer.

In deze module leer ik je waar je op moet letten bij het uitzoeken én maken van het perfecte beeldmateriaal voor je magazine.

devider-150-1024x128-1
Play Video
devider-150-1024x128-1

4 redenen waarom je eigen beeldbank van onschatbare waarde is:

  1. Uniek en authentiek: Met je eigen beeldbank kun je jouw unieke eigenschappen belichten op een manier die een stockfoto nooit voor elkaar krijgt.
  2. Professionaliteit: Dat je als ondernemer investeert in je eigen foto’s geeft naar de buitenwereld een heel duidelijk signaal: Jij bent een professional die alleen met de beste materialen werkt.
  3. Herkenning: Mensen doen graag zaken met mensen die ze kennen. Middels fotografie leert jouw doelgroep je al in je marketinguitingen kennen en herkennen.
  4. Onderscheidend: Door je eigen beelden te gebruiken zet je jezelf uniek in de markt ten opzichte van je concurrentie.
devider-150-1024x128-1
Play Video
devider-150-1024x128-1

Storytelling met fotografie

Naast geschreven verhalen zien we ook steeds meer dat fotografie emotie bevat. Hedendaagse foto’s in magazines, op websites en in contentmarketing beelden een verhaal uit, bevatten emotie of actie en zien er niet in scène gezet uit. De beelden die het beste werken om jouw artikelen kracht bij te zetten zijn foto’s die professioneel gemaakt zijn speciaal voor jouw bedrijf. Ze vertellen het verhaal van jouw producten of dienstverlening, hebben jouw eigen stijl en sta je zelf ook af en toe op.

  • Fotografie uitbesteden
  • Beeldstrategie
  • Zelf aan de slag met je fotografie
devider-150-1024x128-1

In het werkboek staan de opdrachten.

Mockup-modules-beeldmateriaal